3 syytä kokeilla Spin Classia kuntoilu, laihdutus, harjoittelu jne.

3 syytä kokeilla Spin Classia

Onko sinun vaikea löytää sinua motivoivaa treeniä? Oletko kyllästynyt harjoitteluun, mutta et näe tuloksia? Spin-tunti yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon voi olla vastaus! Se ei ole vain hauska kokemus, joka sisältää piristävää musiikkia, vaan myös ammattitaitoisen valmentajan ohjaamana, joka varmistaa, että saat parhaan harjoituksen. Tässä on kolme tärkeintä syytä, miksi sinun kannattaa kokeilla spin-luokkaa:

  1. Yleinen kehon harjoittelu

Jos kamppailet painonpudotuksen tai lihasten rakentamisen kanssa, se johtuu todennäköisesti siitä, ettet toimi kunnolla lihasten kanssa. Spin-tunti on lyhyt, korkean intensiteetin harjoitus, joka sopii erinomaisesti koko kehollesi. Se hyödyttää kaikkea jaloistasi hartioihin ja kaikkiin niiden välisiin lihaksiin. Voit odottaa polttavasi keskimäärin 400–700 kaloria luokkaa kohden samalla, kun vahvistat ydintä, ylävartaloa, selkää, pakaralihaksia, nelipäisiä reisilihaksia, reisilihaksia ja sääreitä.

  1. Kuka tahansa voi tehdä sen

Selkäongelma? Sairas olkapää? Huonossa kunnossa? Ei ongelmaa! Jokainen voi tehdä spin-tunnin ja sinä voit mennä omaan tahtiisi. Pyörillä voit muuttaa varusteitasi tai vaikeustasoasi niin, että voit säätää ratsastustasi taitotasosi mukaiseksi. Älä ole huolissasi siitä, mitä muut tekevät – tee tunnistasi (ja harjoituksestasi) omasi! Mikä tärkeintä, voit keskustella opettajasi kanssa ennen oppituntia ja pyytää muutoksia, jos sinulla on vamma tai huoli.

  1. Et ole yksin

Kun tutustut ohjaajiin ja muihin ratsastajiin, syntyy ystävyyssuhteita, jotka saavat sinut haluamaan takaisin. Liikunta ei ole enää pelkäämäsi työ, vaan tapa seurustella ja saada mielesi, kehosi ja sielusi tuntumaan hyvältä.

Valmiina, viritä, pyöritä! On aika nousta tämän pyörän selkään ja katsella kalorien polttamista. Muista vain, että ei ole hyvä antaa kehon romahtaa intensiivisen harjoituksen jälkeen. Tutustu valikoimaamme terveellisiä proteiinijuomia ja vahvoja patukkuja, jotka lataavat energiaa palautumisesi aikana.

← Edellinen viesti

Seuraava postaus →

  • Meidän ruokamme