Bbq Cavolfiore “siivet” – Veganblog


Tässä on ruokalaji, jota ei ehdottomasti kannata jättää väliin kasvisaperitiivistäsi. Tule hakemaan nimi, tutustu BBQ-kanansiipiin. Ajattelin myös, että ortodoksinen ihminen haluaisi sellaisen maun ja maun, haluaisin tämän reseptin, haluaisin maksaa siitä, vaikka se olisi avoin valmistamaan alkuperäistä ruokaa. Kuuma pastelli on keitetty ja BBQ-salsa. Tarjoilee majoneesivegaan kera, eli naposteltavaa, jota ei tarvitse syödä aperitiivin kera. Sono ottime anche per farcire le fajitas, assieme a insalata fresca e la salsa che preferite. Se on todella yksinkertainen toteuttaa! Tässä on resepti.

Sävellys:
Cavolfiore
Salsa grilli

Pastellille:
Farina tyyppi 0 – 100 gr
Farina di checi – 100 g
Bevanda di soija – 200 gr
Aglio puoliksi – 4 käkiä
Mustapippuri – 8 kukiani
Nestemäinen savu – 2 käkiä
Bikarbonaatti – pizza
Pepe ja myynti qb

Toimenpide:
Valmista pastelliseos kahdesta fariinista, pallasta ja paprikasta, bikarbonaatista, myynnistä ja pippurista. Lisää aikaa muun soijapavun joukkoon, erittäin makeaa lihaa vältettäväksi ja syötäväksi. Ultimate versat il fumo liquido. Pastelli patentoitu erittäin tiheäksi astiaksi. Kuumenna 180 °C:seen.
Nel frattempo eliminira le foglie del cavolfiore e suddividete le cime in pezzi (dovranno essere comodi da mangiare in uno o due bocconi), lavatele e asciugatele bene. Prendete ogni pezzo di cavolfiore e immergetelo con cura nella pastella, scolando bene quella in over, e appoggiatelo su una teglia rivestita di carta forno. Ota selvää 25 minuutissa, nauti grillipeleistä salsan ja uusien keitettyjen juomien kera yli 25 minuutissa. Palvele minua lämpimänä ja hyvää ruokahalua!

Hanki lisää ilmaista tietoa!

Sinun on hankittava VEGANOK-tuotesertifikaatit ja kutsuttava ne parantamaan lippujasi.
Vain kaikkien meidän on osallistuttava Salvaguardia del pianetan saavuttamiseen.