Chouxette (Choux Pastry Vohvelit) Resepti

Kuva mielessäsi rakkaustarina belgialaisen vohvelin, neliömäisen ja tukevan syvällä syvennyksellä, ja chouquette-kukkien välillä, pörröinen ja herkkä pehmeällä sydämellä.

He näkivät heti, että heillä oli helmisokeria kaikki yhteensä. Vohveli saa chouquettesta tuntumaan turvalliselta ja hoidetulta; chouquette antaa vohvelille tunteen, että elämä on täynnä oikkuja.

Entä jos heillä olisi lapsi yhdessä?

Tässä on mitä tapahtuu: a vohveli chouquetterapeaa reunoista, pehmeä sisältä, helppo rakastaa, sokerikiteillä.

Keittiössäni hänen kohtalonsa päätettiin lauantai-iltapäivänä*, kun minä sen tein yli jäänyt keitetty taikina edellisenä päivänä tehdystä eklaireiden testistä, mutta ei niin paljon energiaa ohjaamaan sitä lapsilleni chouquetteihin.

Vohvelikeitin** vilkutti minulle keittiökaapin alahyllyltä. “Olen miehesi!” Hän kuiskasi. “Lämmittelen nopeasti, siivoan helposti ja tiedät, että meillä on hauskaa leikkiä yhdessä.”

Ja todellakin teimme.

Chouquette vohveleita

Taittelin helmisokerin jäljellä olevaan keitettyyn taikinaan, kaavisin sen raudaan ja minuutteja myöhemmin saimme erän yllättävimmät, herkullisimmat vohvelit voit kuvitella, rapeaa sokerilla, mutta ei liian makea, lämmin ja rauhoittava, täydellinen iltapäivän välipala.

Joten jos olet aina pelännyt hitsattu taikina koska olet aina huolissasi siitä, etteivät pullistumasi turpoa tai, mikä pahempaa, ne turpoavat, tämä on vähäriskinen resepti, johon voit upottaa varpaat, koska reseptin menestys ei riipu varpaiden noususta ja laskusta. pate limetillä. Ja jos olet kokenut kondiittori, joka etsii uusia tapoja käytä taikuuttasitämä on myös sinulle!

* Kuten kuvista näkyy, tämä oli muutama kuukausi sitten, jolloin tuoreet paikalliset vadelmat tuntuivat meidän syntymältämme. Jätä hedelmät väliin, jos se ei ole heidän vuodenaikansa.

** Käytän tätä vohveligrilliä.

Chouquette vohveleita

Oletko kokeillut tätä? Jaa kuvasi Instagramissa!

Merkitse valokuvasi tunnisteella #cnzrecipes. Kerron suosikkini!

Chouquette vohveli resepti

Chouquette vohveli resepti

Ainesosat

 • 75 g (6 ruokalusikallista) suolaamatonta voitaleikataan kuutioiksi
 • 1/4 tl hienoa merta sol
 • 240 ml (1 kuppi) tuoretta vettä
 • 140 g (1 kuppi) universaali jauhot
 • 4 isoa munathuonelämpötilassa
 • 140 grammaa helmisokeria (Tilata netistä)

Ohjeet

 1. Punnitse kaikki ainekset ennen kuin aloitat.
 2. Yhdistä voi, suola ja vesi keskikokoisessa kattilassa (ei tarttumaton) ja keitä keskilämmöllä.
 3. Ota pois lämmöltä, lisää jauhot kerralla ja sekoita nopeasti puulusikalla, kunnes seos on tasaista. Tämä on panadasi.
 4. Palauta pannu keskilämmölle ja jatka sekoittamista, kunnes taikina on satiinista ja jätä ohut kalvo pannun pohjalle noin 5 minuuttia. tämä tarkoittaa, että kaikki ylimääräinen vesi on haihtunut.
 5. Jäähdytä 3 minuuttia. Lisää munat yksitellen sekoittaen hyvin jokaisen lisäyksen välillä; Käytän tähän mielelläni taikinasekoitinta, mutta myös puinen lastalla toimii. Jokaisen ylimääräisen munan kohdalla näyttää siltä, ​​että taikina ei kestä sitä, mutta se kestää.
 6. Peitä ja jäähdytä vähintään 1 tunti ja enintään 1 päivä.
 7. Juuri ennen vohvelien valmistamista lisää helmisokeri.
 8. Esilämmitä vohvelirauta (minä käytän tätä ritilää ja vohvelirautaa) keskikorkeaksi.
 9. Kaavi 1/4 kuppia (75 grammaa) kypsennettyä taikinaa kuhunkin vohvelikuvaan, sulje vohvelirauta ja kypsennä 5–7 minuuttia, kunnes se on turvonnut ja kullanruskea.
 10. Jäähdytä ritilällä 5-10 minuuttia ja tarjoile hieman lämpimänä.

Huomautuksia

Ne maistuvat parhaimmalta juuri vohveliraudasta poistettuna, mutta vohvelijäännökset voidaan lämmittää uudelleen leivänpaahtimessa.

3.1

https://cnz.to/recipes/cookies-small-cakes/chouquette-choux-pastry-waffles-recipe/

Ellei toisin mainita, kaikki reseptit ovat Clotilde Dusolierin tekijänoikeuksia.

Chouquette vohveleita