Delfiini adjektiivihyökkäyksessä, mutta kuka on oikea kaveri?

Näyttely rutiineista, lastenlasten ja lasten yleisö upean spektaakkelin ja jännittävän kohtauksen edessä: delfiini hyökkäämällä toistuvasti ja suurella väkivallalla kohtalosi suhteen, trascinandola in acqua sotto gli occhi degli spettatori atterriti. Hankittu arvostelu Miami Seaquarium -vesipuistosta, joka on Etelä-Floridan suurin, ja video verkkokiertueella tapahtuneesta tapauksesta, joka odotti suuttumusta ja kauhua.

Puisto on tiedottanut, että episodi on todennettu syyksi naisen osan seurassa tapahtuneeseen liikkeeseen, joka on ollut satunnainen reaktion lähteen eläimelle; oi, sia lei che il delfino stanno beneja paikallisen lehdistön riippuvainen “Älä sisällytä eläintä, jolle se on menestys

Satunnainen shokki

Päähenkilö – hieman urbaani – tämä spavento-jakso ja 23-vuotias delfiini, Sundance, ha ha attaccato un’addestratrice che stava nuotando accanto a lui durante uno spettacolo dal vivo. Hetki rutiinia eläimille, olla aina fiiliksissä ja tapana antaa lahjoja jollekin fanista.

Paniikkihetken vangitsemiseksi on näyttelyssä avustavan valokuvaaja Shannon Carpenterin tila breve-videon jälkeen. Valitse Puhu. Nel filmto si vede ciaramente il dolfino, durante una coreografia, cambiare all’improvviso direzione, puntando verso la donna. Sundancen mukaan hänen kannattajansa, trascinandola sott’acqua, mentre la donna cercava di liberarsi e nuotare verso il bordo piscina, hyökkäsivät kaikkiin onnistumishetkiin.

Esitän hanno dichiarato che i bambini hanno cominciato ad aplaudire, ajatellen, että koko kasvot ovat osa spektaakkelia, että yleisö pystyy havaitsemaan tosiasian, että jotain on vialla. Attimi di panico ma, per fortuna, la donna è riuscita a liberarsi ea uscire dall’acqua. Nonostante le diverse ferrite reportate, è stato subito chiaro che la situajione fosse sotto controllo.

Acquari, delfinari e zoo: tapahtumat käännetty?

On selvää, että tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun eläin on sukupolven jakson päähenkilö: negli anbi abbiamo assistito a moltissimi incidenti, più o meno gravi, che hanno coinvolto esemplari rinchiusi all’interno di zoo, acquari spore o suscitan faca polemiikkaa.

Haluat tallentaa sen, mitä näit päähenkilön vuonna 2016 gorilla Harambe, ninlo zoo di Cincinnati: un bimbo di 4 anni è precipitato all’interno della gabbia dell’animale, 17 vuotta vissuti in cattività. Gorilla on hieman upea, hän on ilmeisen epätarkka onnettomuuden suhteen, mutta hänellä on viaton yritys lyödä vauvaa, joka ei nuku. Eppure, eläintarhan henkilökunta puuttui välittömästi asiaan, päätti tappaa eläin vitun kauluksella. Rabbi, indignazione, sgomento: questi i sentimenti subito dopo l’accaduto, perché i genitori del bambino hanno permesso che ciò accadesse lasciandolo incustodito, e il gorilla si poteva salvare.

Vastustaja on syyllinen tapaukseen onnettomuuspäivän haastattelussa.

È stato un incidente e gli incidenti capitano, certo. Pointti on kuitenkin Harambe – tule Miami Seaquarium -jaksoon ja tule hyvin vanhaksi – hänen hikoilunsa tuo evitaria. Sundance-delfiini ei halua, että hänen kannattajansa hyökkäävät hänen kimppuunsa, mutta häntä ei voida pyytää tekemään niin, jotta hän voisi selvittää hänen luonteelleen täysin vieraita harjoituksia.

Sinun ei tarvitse pystyä maksamaan elinkustannuksia elinympäristösi pitkässä ympäristössä, huutavan lehvistön ympäröimänä, fyysisen ja henkisen stressin tilassa satamassa – aasit viipyvät elinympäristössäsi pitkään stressi ajattele porttia – aaseja niin monta kuin mahdollista, introque väritunnelmaa, olen ainoa viitepisteesi.

Raaka teollisuus

delfiinien kattivity

Pohjimmiltaan, joka sisältää vesipuistojen sisäisen rakenteen, eläintarhan ja viihderakenteet, jotka ovat koulutettuja eläimiä, kuinka kauan kestää harkita mahdollisuutta kansalaisyhteiskunnan sisällä. Monet puistojen ja vesihuviloiden eläimistä ovat edelleen luonnossa, mutta myös luonnossa. La famigerata caccia ai delfini di Taiji, in Giappone, porta ogni anno alla cattura di centinaia di animali che poi vengono venduti agli acquari di tutto il mondo.

Anche se tutti ci auguriamo il contrario, è chiaro che tapaukset tulevat questi capiteranno ancora. Tarkoituksena ei ole antaa eläinten elää, pitää ilmapiiri elossa ja lievittää stressiä tai stressiä saadakseen niille, jotka on määrätty: tämän miljonääriyrityksen kanssa on tärkeää pärjätä. Viihde on muuta kuin se ja voi perustua aistien rakenteeseen, vapauden yksityisyyteen ja liialliseen elämään.

Lisäksi: Anguilla opiskeli MasterChef da un bambino concorrente -ohjelman aikana