Fat i mirë, dietë dhe logjikë logjike.

Gjithmonë kam mundur të kujdesem për shtratin, kam dashur të mbaj dietë, kam dashur të shkoj në një tjetër udhëtim te tjetri diametralisht, debatet, argumentet e palogjikshme të tipit “kisha një përzierje gatimi dhe gatimi” dhe ju jeni një burrë dashamirës.

Në vetmi, ky dhe ai objekt i çdo ngarkese janë amidat, drithërat dhe karbohidratet.

Nëse pranoni mundësinë për të paguar tarifën (vetëm për kronikat, dikush tjetër do të paguajë tarifën dhe kjo është një arsye për pikën e evolucionit evolucionar. cucciolo alla PROPRIA madre).

Certo, chi abbandona di punto in bianco pasta e pizza dovrebbe dimagrire e „sgonfiarsi. Por diamant është i rafinuar dhe i rafinuar.

Shkenca, ndryshe nga ajo që është shumë e besueshme, është diçka që është studiuar. Unë jam në gjendje të krijoj një modë për ju – edhe pa famë – nuk po studioj vetëm, kam një mbështetje dhe mirënjohje të madhe për të gjitha kompanitë shumëkombëshe që duan të shkojnë në një udhëtim, të bëjnë një kompliment dhe jo thjesht të duan një famë të tillë.

Niveli i sheqerit të shkëlqyer për mandarinat në dukshmërinë e sythave tanë të shijes (që varion nga sekonda në sekondë dhe nga popullsia) është shumë i ndritshëm.

ky parment është një kafshë e gjallë “perfekte” për shitje. Për t’i shtuar barit, po, jo helmin: nuk është kështu, ushqimi është “krem” dhe me barishte që gatuhen në kuti dhe pije, për shkak të ndjenjës racionale të oreksit.

Njoftim për ata që kanë 3 vakte – sheqer, kripë, barishte të rafinuara – as të vërteta dhe ushqimore, jo në gjendjen e natyrës janë të disponueshme për konsum vetëm për qindarkat e fundit të vitit (vetëm në gjendjen e natyrës janë të disponueshme vetëm) Consumo solo da pochissime centinaia di anni (solo nel loro mondo mondo ‘).

Spesso chi rinuncia ai farinacei rinuncia, di fatto, a prodotti più o meno confezionati che contengono la miscela magica (anche la pasta, se si utilizano condimenti confezionati, jo kredituese che non sono formulati për shitjet e gjalla).

Inoltre chi rinuncia a una categoria di alimenti, di norma, senza accorgersene almeno iizialmente riduce di fatto le calorie che accept, chiamasi dieta ipocalorica. Ajo funksionon gjithashtu si një dietë Atkins, me mish dhe formë. I danni sulla salute, a breve e lungo termine, sono un altro paio di maniche. Por ju e dini që ka edhe shumë ushqime për kafshë dhe fëmijë, improvizime të improvizuara për gjithçka dhe farinacea, sarà la monotonia, sarà l’effetto nauseante dell’eccesso proteico, le persona involontariamente man lesturiamente taea të gjitha (datia ta involont).

Ju mund të imagjinoni QUANTE kalori sono tagliate se, elimininando dhe farinacei, al posto mangiate solo un alimento acquoso, povero di kalori në raporto al peso dhe ricco di fiber come la frutta. Voila, dietë me kalori të ulët dhe e mirë.

E bukur, për shkak të ndryshimit midis dietave irracionale dhe hiperprotektive dhe bajameve në shkumën e vitaminave, antioksidantëve, lëngjeve. Mund të zgjidhë shpejt patologji të ndryshme.

Por ne nuk i pranojmë amidet për të bërë të vogla apo të lehta.

Anche perché, se per alcuni può andare bene a vita -non siamo tutti uguali- per altri mangiare tutto crudo può risultare davvero troppo ipocalorico. Opinionet e mia në përgjithësi për vrazhdësinë totale janë shumë të mira.

Ne hamë drithëra ose çaj pa kripë dhe vajra të rafinuar dhe vërtet duam të shohim se sa shumë mund të shijoni në kuptimin normal të fjalës.

Aspak në fshat, për shkak të trazirave, premtimi nuk ka të bëjë me problemin kryesor.

Shtojmë drithërat në chicco dhe tuber tanta verdura (possibilmente cruda) dhe fruta dhe godiamoci i legumi che sì, vanno cotti. Po, përmbajtja është e përshtatshme. Eppure rezulton në një ushqim të vetëm të lidhur me një probabilitet të konsiderueshëm të vdekshmërisë. Për të gjitha patologjitë. Oibò.

Presto un intero post sui fitati vah.

Mohim përgjegjësie: posto scritto frettolosamente e quindi senza bibliografia. ma kjo 😉

PS ne foto, aq per hir te alegorise, bukurise se luleve te mandorlos (dhe te mires se mandorlos)!