Grillattu pihvi resepti avokadokastikkeella

Grillattu pihvi avokadokastikkeella on makuräjähdys! Pihvi maustetaan ja sitten grillataan täydelliseksi ja tarjoillaan kermaisen avokadokastikkeella. Erinomainen sellaisenaan tai tarjoiltuna tacossa!

Olemme kaikki täällä tiistaina, yleensä. Mutta silloin tällöin tykkään sekoittaa asioita tarjoilemalla jotain hieman erilaista, mutta silti siinä on meksikolaista makua, jota perheeni on tullut odottamaan joka tiistai.

Tässä tämä grillattu pihvi kermaisella avokadokastikkeella on hyödyllinen. Mausta pihvi kuminalla, chilijauheella, sipulilla ja valkosipulilla ja grillaa sitten täydelliseksi. Ja vaikka pihvi on sinänsä fantastinen, olemme sitä on pakko puhutaanpa tästä avokadokastikkeesta.

Harkitse osittain guacamolea, osittain kermaista kastiketta. Levittelin sitä pihvin päälle, kastoin perunalastut siihen ja söin jopa lusikalla. Nämä ovat hyviä poikia. Mutta en ole ainoa, joka sanoo sen! On arvosteluja lukijoilta 🙂

Andrea sanoo: Fantastinen! Noudatin reseptiä kattilaan ja se oli herkullista. Suuri menestys mieheni kanssa ja nyt ruokakierrossamme. Taiwanissa asuva veljeni suositteli sitä minulle. Hienoa kokille!

Joten puhutaan siitä, mitä tarvitset saadaksesi tämän helpon illallisen pöytään.

Mitä ainesosia tarvitset:

Tässä ruoassa on kaksi komponenttia: pihvi ja avokadokastike, joten jaoin tämän kahteen osaan.

Pihvin valmistamiseksi tarvitset:

  • Tasainen rautapihvi: Jos joku kysyy minulta, mikä on suosikkipihvileikkaukseni, minun on sanottava, että silitysrauta. Älä kalasta (vaikka se on herkullista), NY-nauhaa tai edes filee mignonia. Flat Iron Steak on ehdoton suosikkini. Se on peräisin naudanlihan yläterästä ja on erittäin mureaa. Se sopii erinomaisesti grillaukseen ja sitä voidaan käyttää monissa eri resepteissä. Pidän myös siitä, että hintapiste on yleensä halvempi kuin kalliimpien alennusten. Katso Beef It’s What’s For Dinner -artikkeli saadaksesi lisätietoja Flat Iron Steakista.
  • Rakeistettu valkosipuli / sipulijauhe / kumina / chilijauhe / suola: Nämä ainesosat antavat pihvillesi tämän latinalaisen maun. Voit korvata rakeisen valkosipulin valkosipulijauheella. Jos vaihdat valkosipulisuolaa, ikävöin ylimääräistä suolaa.
Huippukuva aineksista, joita tarvitaan avokadokastikkeisen pihvin valmistamiseen.

Avokadokastikkeen valmistaminen:

  • avokado: Ilmeisesti.
  • korianteri: Tiedän, että jotkut eivät pidä korianterista, mutta mielestäni se toimii erittäin hyvin tässä kastikkeessa.
  • Valkosipuli: 1-2 pientä neilikkaa riittää, et halua liioitella kastikkeella.
  • Punaviinietikka: Tämä lisää happamuutta, mikä auttaa vaalentamaan kastikkeen kermaisuutta.
  • Oliiviöljy: Auttaa tekemään kastikkeesta todella pehmeän.
  • Suola: Auttaa tuomaan esiin muiden ainesosien maut.
  • lime: Lisää happamuutta raikastamaan kastiketta.
Ainekset avokadokastikkeeseen.

Vaiheittaiset kuvat ja ohjeet:

Tämä pihviresepti on itse asiassa uskomattoman helppo valmistaa, joten se sopii erinomaisesti aterioihin arkisin tai iltaisin, kun haluat saada jotain pöytään mausta tinkimättä.