i cittadini chiedono un system alimentare na plantna

Eurooppalaisen ritonin linnoitus on välttämätön siirtyminen kestävään elintarvikejärjestelmään ja kasvipohjaan: näin tapahtui tämän päivän Euroopan tulevaisuutta käsittelevässä konferenssissa 2022 (CAFO), joka on yksi keskusteluohjeista, joilla annetaan suostumus kaikille Euroopan kapellimestariliiton henkilöille.

Keskustelut jakautuvat yhdeksään temaattiseen paneeliin: tra questi – oltre a salute, cultura e diritti – anche ilmastointi ja tunnelma, kunnioitusta niitä kohtaan, jotka pitävät Euroopalla yhteistä näkemystä. Muutoksen välttämättömyys kestävän ja merkittävän järjestelmän hyväksi harkitaan, eikä ole mahdollista jättää väliin mahdollisuutta siirtää kulkulupa kasvipohjainen ruokajärjestelmä Tule heti ja tehokkaasti työskentelemään ilmastokriisin vastakohtana.

Älä anna itsesi huijatuksi siitä, että keskellä päivää tehtiin Eurobarometri-kysely Euroopan kaupungeissa ja ilmastonmuutoksissa. ongelma on vaikeampi elää. Toinen tulos on vakaa vuodelle 2019, 64 % vastauksista voit viihdyttää ilmastotoimia ja hyväksyn sen, että voin asua oikeassa paikassa. Tre quarti degli intervistati (75%, tietojen muutos vuodesta 2019) lähellä ridurre ja rifiuti ja erotetaan säännöllisesti kierrätystä varten, erittäin laadukas; Kun olet Euroopassa, sinun on etsittävä mahdollisuutta käyttää ja saada työpaikka mahdollisimman pian ja milloin haluat haastatella sähköisiä käyttäjiäsi.

Sottolineare on läsnä tässä tutkimuksessa uuden äänen kaikille yksittäisille toimille, yli lihan osto ja kulutus: il 31% degli intervistati dichiara di comprarne e mangiarne di meno, mentre un terzo degli europei compra e mangia più cibo biologico (anche in questo caso, nuova voce).

Laajennus parhaisiin eläimiin

Ma non basta: durante il COFE, un altro argomento di discusione particolarmente sentito è stato il hyviä eläimiä, percepito tra le komponentit chiave per raggiunge una produzione alimentare sostenibile. Tra gli aspetti regardati essenziali, non solo un sistema di etikhettatura chiaro e univoco, ma anche un innalzamento degli standard europei sia per quanto riguarda l’allevamento che per il transporto di animali vivi.

Erityisen kiistanalainen aihe: kuluttajan herkkyys rigoardo al modo in cui le aziende producono alimenti di origine animale sta cambiando, ma c’è ancora moltissima strada da fare. Aina henkilö, joka haluaa pystyä kasvattamaan kasvisvaihtoehtoja ruoalle, mutta ei sivuuttaa lihantuotannon ja johdannaisten vaikutuksia ja raakaa.

Osallistu Strasbourgin kongressin puheenjohtajuudessa esitellyn COFE-tapahtuman tuloksiin, jolla on mahdollisuus luoda poliittista politiikkaa kaupungin esittämiin loukkaaviin kysymyksiin, luoda tulevaisuuden siirtolainen meille, ei kaikille eläimille.

Luottokuva: