Kaikki Bagel Casserole aamiaiseksi


Aamiaisruoat ovat a jotain hyvästä syystä. Voit valmistaa ne edellisenä päivänä. Ne sopivat erinomaisesti yleisön palvelemiseen ja ovat äärettömän mukautuvia. Tämä on minun näkemykseni suositusta Everything Bagel -aamiaisvuokasta. Se on syvä fuusio juustoraasteesta, pretzelistä, kananmunista, kasvispohjaisesta makkarasta sekä kaikkien pretzelien rapeudesta ja mausteisuudesta. Ylhäältä lävistetyt patongit muuttuvat kauniin rapeiksi ja suutelevat uunijuuston kanssa. Kuten monella muullakin elämässä, yksityiskohdilla on tässäkin merkitystä, ja olen perehtynyt joihinkin asioihin, joita kannattaa miettiä tehdessäni omaa lemmikkiä lounaaksi.

Seuraava?

Ehdottomasti! Hienoa tällaisessa aamiaisvuoassa on, että voit valmistaa sen kokonaan edellisenä iltana. Herätä ja paista aamulla. Tai voit paistaa sen heti, kun olet yhdistänyt kaikki ainekset uunivuokaan. Lopulta saat hieman erilaisia ​​tekstuureja ajasta riippuen, mutta molemmat ovat mahtavia. Yön vuoka tuottaa kermamaisen koostumuksen. Vastaleivottu aamiaisvuoka kolmen lautasen ympäröimänä

Vanhentuneet pretzelit verrattuna tuoreisiin preteleihin

Asenteeni tässä on käyttää sitä, mitä sinulla on. Patonit, jotka ovat hieman pysähtyneet, toimivat loistavasti. Vastaleivotut pretzelit toimivat myös hyvin. Laskeminen on vähäistä, jos olet erityisen tarkka siitä rakenteesta, josta pidät. Tuoreella puolella olevat patongit yhdistetään munaseokseen eilen leivontaan saat aamiaiseksi vuoan, jossa on enemmän kuin munavaahtoa. Ajattele ranskalaista paahtoleipää. Toisaalta, jos käytät vanhoja sämpylöitä ja sekoitat kaiken juuri ennen paistamista, saat uunivuokan, joka on tarkempi ja leipäpalojen kokonaisrakenne hieman kuivempi. Rakastan niitä molempia, mutta olen hieman koukussa tämän kuvan versioon – heitetty juuri ennen paistamista, valmistettu 3 päivän pretzelillä.
Ainekset aamiaisvuoan valmistamiseen, aseteltu marmoriselle työtasolle

Millaisia ​​pretzelejä minun pitäisi käyttää?

Olen leiponut tätä vuokaa useiden eri bageleiden kanssa vuosien varrella. Mitä tulee supermarketin bageleihin, niin se versio, josta pidin eniten, tehtiin Dave Epic’s Bread All bageles. Tykkään tehdä täysjyvätuotteita siellä, missä voin, joten käytän sitä täällä, mutta kaikki hyvät pretzelit toimivat.Kaikki Bagel-aamiaisvuoat uunissa leivontaa varten

Voinko korvata ____ juustoa tähän aamiaisvuokaan?

Lyhyt vastaus tähän on kyllä. Laaja valikoima juustoja voi toimia tässä muodossa. Pohjimmiltaan kyseessä on yksi juustoraaste, jonka lisäät munaseokseen, ja toinen juusto, joka toimii enemmän täytteenä tai välimerkkinä. Joten, jos pidät mieluummin cheddarista tai sveitsiläisestä juustosta, raaste etupuolella, muista tehdä vaihto. Monet ihmiset käyttävät tuorejuustoa “välimerkkinä” juustona tässä tyylissä aamiaisvuoassa, koska teemana tässä on … patonki. Mutta paras versio, jonka tein, oli, kun otin valkosipulia ja yrttijuustoa isäni jääkaapista ja käytin sen sijaan. Lopulta seurasi kermainen, rasvainen, yrttimagia, jossa kultaiset pretzelit iski ylhäältä. Feta toimii myös loistavasti. Sama koskee vuohenjuustoa. On pitkä tie sanoa, että tuorejuusto on täällä vakio, mutta voit vapaasti jalostaa peliäsi käyttämällä jotain, jolla on vahvempi maku ja persoonallisuus.Kaikki Bagel Breakfast Casserole lähikuva puuttuvan annoksen kanssa

Vaihtoehtoja ja ideoita aamiaisvuokaan

  • Hashruskea aamiaisvuoka: Välillä jätän kasvipohjaiset makkarat väliin (en pidä prosessoiduista lihasta, mutta ne toimivat hyvin täällä) ja lisään sen sijaan muutaman hyvin kypsennetyn hasisruskean pihvin, tai voit tehdä molempia. Jos sinulla on pakastettua ruskeaa hashia tai pakastettua bataattia, tämä on helppo lisäys. Paista ne pannulla ja anna jäähtyä (tarpeeksi, jotta ne eivät keitä munia heti). Vuokaa koottaessa lisään ne yleensä uunipellille ja sitten kaadan niiden päälle kananmunien ja bagelien seos. Näin saat tietyn paksuisen perunan, ei vain raastettuja perunoita.
  • Green It Up -versio: Lisää munaseokseen muutama kourallinen hyvin pilkottua kaalia tai mausteita. Tai jos sinulla on jotain jäljellä, kuten saag paneer, lisää tämä! Viimeistele runsaalla hienonnetulla vihreällä sipulilla ja ruohosipulilla. Sipulia voi jatkaa ennen paistamista tai sen jälkeen.
  • Vertzel: Aina kun teen tätä, ajattelen aina, että vanhanaikainen versio pehmeillä pretzelillä olisi hauskaa. Käyttäisit joitain noista isoista pehmeistä baijerilaistyylisistä pretzelistä pretzeleiden sijasta.
  • Aamiaisvuoka kirnupiimällä ja pretzelillä: Mainitsen tämän alla, mutta korostan myös tässä. Itse asiassa tykkään tehdä tätä vuokaa pienellä piimillä, jos minulla on sitä käsillä. Toimii hyvin, varsinkin sinappiaksentilla. Vaihda vain noin 1/2 kupillista tarvittavasta maidosta ja korvaa piimä.
  • Jäljellä oleva aamiaisvuoka: Voit pilkkoa tämän vuoan jäljellä olevat palat keskilämmöllä pannulla, jossa on vähän öljyä uudelleen lämmittämiseksi. Palat jäävät kauniiksi ja paahdetuiksi juuston päällä ja se on super hyvää. Riko vuoka.

Ylhäältä alas näkymä aamiaisvuokasta lusikalla uunipellillä
Viimeinen asia, jonka haluan mainita, on, että tämä resepti on kirjoitettu tavalliselle 9×13 tuuman uunipellille, mutta älä anna sen rajoittaa sinua. Jos sinulla on tarpeeksi suuri pannu, tämä toimii. Mitä näet täällä, on emaloitu valurautapannu, jota rakastan. Käytä tähän mitä tahansa suurta alustaa, älä täytä munia yli 3/4: stä. Jos olet edelleen hieman hermostunut ylivuodon takia, aseta vain reunomainen uunipelti vuoan alle.
Ylhäältä alas näkymä aamiaisvuokasta marmoripöydällä lusikalla uunipellillä

Lisää aamiaisideoita

Rakastan hyvää aamiaista, ja jos olet samassa veneessä, tutustu näihin aamiaisideoihin. Jos minun on mainittava kaikkien aikojen suosikkeja: Tämä oli suosikki vohvelireseptini vuotta. Tai ne klassisten pannukakkujen ystäville. Fregola sarda on loistava valinta brunssille. Rakastan hyvää frittataa, sama pätee hyvään munakkaaseen. Lopuksi rakastan oman viljasekoitukseni tekemistä.

Jos olet yleensä vain vuoan ystävä, kokeile tätä sienivuokaa, jota olen rakastanut pienestä pitäen.

Jäsenyys 101 keittokirjassa

Premium-mainokseton jäsenyys sisältää:
– Sisältö ilman mainoksia
– Käteviä reseptejä
Mauste / Yrtti / Kukka / Kuori Kokoelma reseptejä pdf
Weeknight Express Kokoelma reseptejä pdf
– Yllätysbonukset ympäri vuoden