Kermainen hummus Edamame – Holy Cow Vegan

Silkkinen, pörröinen edamame hummus poimia suosikkikeksejäsi ja keksejäsi!

Vuosia sitten jaoin kanssasi yhden suosikkireseptini hummuksesta, joka on valmistettu edamamella ja maustettu kuminalla. Tarkastelen tätä reseptiä tässä muutamalla muokkauksella, jotka tekevät siitä entistä terveellisemmän ja maukkaamman. Edamame sisältää suhteellisen vähän hiilihydraatteja kuin muut viljat, joten se on ihanteellinen ihmisille, jotka syövät vähän hiilihydraatteja. Minulla on käsillä valikoima kasvistikkuja, joilla voin uppoutua tähän herkulliseen hummukseen aina kun mieleen tulee! Tämä on myös vegaaninen gluteeniton resepti.

Hummus on loistava ja monipuolinen ja täydellinen terveellinen kasvipohjainen aamiainen. Mutta niille meistä, jotka valvovat hiilihydraattiamme, kikhernepohjainen hummus ei aina ole hyvä vaihtoehto. Tule mukaan tähän upeaan edamame-humukseen. Sen lisäksi, että se sisältää vähemmän hiilihydraatteja (lasillinen edamamea tai soijaa sisältää kolmanneksen kikherneiden hiilihydraateista), se on niin herkullista ja täynnä kaikkea, mikä on sinulle hyvää.

Tein ensimmäisen hummuksen reseptini edamamelle yli kymmenen vuotta sitten ja jaoin sen kanssasi silloin. Se on aina ollut yksi halutuimmista hummusresepteistäni, ja viime aikoina olen tehnyt sitä entistä useammin, koska olen yrittänyt syödä enemmän vegaanisia vähähiilihydraattisia ruokia. Vaihdoin myös edamame-hummuksen reseptiä lisäämään ravitsevampia ja herkullisia asioita, kuten misoa ja tahinia, joita en vanhassa reseptissä käyttänyt.

Tämä edamame-hummus on hämmästyttävä. Se ei ainoastaan ​​täytä kaikkia välipalahimoani, mutta en voi ajatella mitään muuta ruokaa, joka olisi niin ravitseva keholleni. Bonus, kuinka kaunis se on? Toivon, että kokeilet sitä ja jos pidät siitä yhtä paljon kuin me, älä unohda jättää kommenttia ja viiden tähden arvosanaa alle!