Leeway-levysarjan arvostelu

Valitsemme nämä tuotteet itsenäisesti – jos ostat jostain linkeistämme, voimme ansaita palkkion. Kaikki hinnat olivat oikein julkaisuhetkellä.

Jostain syystä ruoka on maukkaampaa kulhossa. Luulen, että se liittyy siihen, että voi tuntea olonsa mukavaksi sohvalla kulhosta syödessä sen sijaan, että tarvitsisi tasaisen lautaspinnan. Ihmisenä, joka ei ole syönyt säännöllisesti keittiön pöydän ääressä yli kymmeneen vuoteen, niiden ostaminen on vain helpompi syödä joka aterialla, varsinkin kun syön päivällistä sohvalla ja katson televisiota kämppäkavereideni kanssa. Näiden mieltymysten vuoksi etsin pastakulhoja tai alkupaloja, joissa on matalammat sivut ja suurempi, litteämpi pohja kuin tavallisessa kulhossa, joten voin käyttää niitä melkein mihin tahansa. Kun törmäsin The Leeway Dishiin – yleiseen “kulhoon yhdessä”, jossa on tasainen pinta ja vinot sivut – tiesin löytäneeni voittajan.

Koska meillä oli virushetki aiemmin tänä vuonna, blatet ovat kulhon ja lautasen risteys, jolloin tuloksena on monikäyttöinen ruokalaji, jota voit käyttää kaikkeen keitosta pihviin. Nämä Leeway-kulhot ovat saatavilla neljän kappaleen sarjassa, ja niistä on heti tullut suosikki melkein minkä tahansa aterian yhteydessä. Eikä se haittaa, että Leewayn blat-versio on loistava ja tuntuu superylelliseltä, syön mitä tahansa! Jos haluat voittaa setin itsellesi – tai johonkin muuhun heidän tarjoukseensa – voit tehdä sen ainutlaatuisella alennuskoodilla. Käytä koodia tästä päivästä 19. toukokuuta asti Huoneisto 20 kun maksat saadaksesi 20 prosentin alennuksen vähintään 75 dollarin tilauksista.

Olen seurannut Leewaytä pitkään, lähinnä niiden ruoka-astioiden toiminnallisen suunnittelun vuoksi. Olemme aiemmin kirjoittaneet The Entry Waysta, heidän palvelustaan, joka on täydellinen kahdelle ja jota rakastimme kaikille, joilla on vähän säilytystilaa tai jotka työskentelevät budjetilla. Leewayn avulla kokoelmasi luominen on helppoa matkan varrella, koska voit joko rakentaa oman lautaset, kulhot ja kupit mukauttaaksesi settisi mieltymystesi ja perheesi koon mukaan. Mutta he myyvät myös sarjoja jokaisesta kappaleesta erikseen malleissa, jotka täydentävät toisiaan, jos haluat lisätä lisää.

Koska asun pienessä asunnossa kahden kämppäkaverin kanssa, nämä Leeway-astiat eivät voisi olla täydellisempiä minun tilaani. Ne ovat halkaisijaltaan 9,5 tuumaa, joten ne ovat tarpeeksi suuria alkupaloiksi tai jopa kaksinkertaiseksi tarjoiluastiaksi. Löysin ne kuitenkin riittävän kompaktiksi aamiaiseksi, lounaaksi tai välipalaksi. Toistaiseksi olen käyttänyt niitä munissa, pannukakkuissa, voileipissä, curryissä ja pastassa sekä välipalakulhoina, kun syön perunalastuja tai hedelmiä työskennellessäni. Voin rehellisesti sanoa, että he ovat valmiita korvaamaan kulhoni ja lautaseni, koska en ole koskenut muihin ruokailuvälineisiin Leeway-astioiden saapumisen jälkeen!

Pidän myös näiden keraamisten lautasten yksinkertaisesta mutta tyylikkäästä muotoilusta niin paljon, että etsin tekosyytä käyttää niitä. Ja kiiltävällä satiinipinnoitteella päällystetty kivikeramiikka tekee astiasta äärimmäisen vahvan, joten kaikki, mitä siitä syön, tuntuu hieman hienostuneemmalta, vaikka se olisi pelkkä voileipä! Huomasin myös, että sileä pinta mahdollistaa helpon puhdistamisen, vaikka jättäisin sen pesualtaaseen ruoan kanssa koko päiväksi. Kastikkeet pyyhitään heti nopean sienellä pyyhkimisen jälkeen.

Lisäksi näen, että tämä ruokalaji on tehokas myös ruoanlaiton aikana. Seuraavan kerran kun teen ranskalaista paahtoleipää tai joudun leivomaan jotain, käytän ehdottomasti näitä matalia kulhoja. Ne sisältävät seoksen hyvin, vaikka ne ovat riittävän matalia siirtääkseen ruokaa sisään ja ulos siitä ilman sekaannusta.

Kun sarjassa on neljä Leeway-levyä, tämä on täydellinen numero jokaiselle, joka asuu yksin tai kumppanin kanssa. Ja vaikka olen koukussa valkoisiin kulhoihin, joissa on värilliset raidat, ne tarjoavat myös viisi eri sävyä kiintoaineita, jotka näyttävät koristeellisilta mutta eivät häiritseviltä missään ruokapöydässä. Halusitpa sitten laimentaa ruokailuvälinevalikoimaasi tai etsiä vain hauskaa lisäystä pöytääsi, Leeway Dish on universaali vaihtoehto, jota haluat käyttää koko ajan!

Erin Cavoto

Kaupallinen kirjoittaja

Erin kirjoittaa kaikesta, mikä liittyy The Kitchnin ostoksille, mukaan lukien pienten keittiövälinemerkkien korostamisesta, loistavien tuotteiden testaamisesta tai myynnin määrittämisestä, jonka sinun tarvitsee tietää. Hän on myös säännöllisesti Trader Joen juustoosastolla ja hänellä on loputon määrä teetä kotona.