Paqe për shëndet të mirë dhe një botë më të mirë – Hani mirë dhe shijoni jetën

Dëshira ime për vitin 2022 është që të gjithë ne të kalojmë më shumë kohë në energjinë e paqes. Të qenit në paqe është më mirë për shëndetin tonë dhe për botën tonë.

Ne jemi qenie vibruese dhe kur ndiejmë paqe në zemrën dhe mendjen tonë, ne rrezatojmë paqe në botën tonë. Ne u sjellim paqe njerëzve që takojmë çdo ditë. Ne sjellim paqen në botë.

Kur jeni në pushim, trupi juaj është në një gjendje pushimi dhe tretjeje, gjë që lejon që rinovimi, rikuperimi dhe shërimi të ndodhin natyrshëm. Kur jeni të qetë (në pushim dhe tretje), sheqeri në gjak është i qëndrueshëm, tretja është e fortë, hormonet janë të balancuara, rrugët e detoksifikimit funksionojnë në mënyrë optimale dhe ndiheni mirë.

Gjithashtu lejon që gjenet e sëmundjes të çaktivizohen dhe gjenet e rimëkëmbjes së qelizave dhe vitalitetit të aktivizohen dhe aktivizohen në mënyrë që trupi juaj të mund të bëjë më shumë gjëra me lehtësi.

Trupi ynë është krijuar për të kaluar pjesën më të madhe të kohës në një gjendje pushimi dhe tretjeje. Ndjenja e qetësisë lejon që rinovimi, rikuperimi dhe shërimi të ndodhin natyrshëm.

Si të gjeni më shumë paqe?

Ajo që kam mësuar është se të pranosh aty ku jam ashtu siç jam është më e qetë sesa të rezistosh ndaj asaj që po ndodh.

Kam kaluar shumë kohë në muajt e fundit në dhimbje dhe ankth. Unë kam qenë në betejë / arratisje shumicën e kohës. Ajo që më ka ndihmuar të kaloj në më shumë paqe (pushim/tretje) është të pranoj veten dhe të ndihem mirë për t’u mërzitur nga dhimbja, edhe nëse nuk më pëlqen. Sepse të ndihesh i keq dhe ta urrej është shumë më e vështirë sesa të ndihem po aq e keqe dhe t’i japë vetes hapësirë ​​për ta lënë atë në rregull. Përqafimi i asaj që po ndodh ashtu siç është me dashuri dhe dhembshuri për veten të hap pak lehtësi dhe ndihem më mirë.

Një mënyrë e lehtë për ta bërë këtë. Merrni frymë thellë, relaksoni shpatullat ndërsa nxirrni. Merrni 3-10 frymëmarrje të thella, duke i kushtuar vëmendje thithjes dhe nxjerrjes, duke vënë re se si fryma juaj lëviz nëpër trupin tuaj. Kjo rrit ndërgjegjësimin për atë që po ndodh në trupin tuaj. Ai automatikisht e çon trupin tuaj nga lufta / ikja në pushim / tretje. Edhe pak lehtësia e përthithjes, frymëmarrjes dhe zbutjes bën një ndryshim të madh. Ju jeni të pranishëm në trupin tuaj me atë që është, duke hapur zemrën tuaj ndaj vetes me dashuri dhe dhembshuri.

Unë e përdor këtë praktikë rregullisht. Më lejon të ndihem më pak i stresuar dhe më i qetë, pavarësisht se çfarë ndodh në jetën time apo në botë.

Do të isha i lumtur që të bashkoheshit me ne për të gjetur paqen për veten tonë për një shëndet më të mirë dhe në mënyrë që të gjithë të mund të sjellim më shumë paqe në botën tonë.

Gëzuar Vitin e Ri!