Pena me Asparagus, Porro, Carote dhe Fistikë Granella! – Blog vegan

Pena me Asparagus, Porro, Carote dhe Fistikë Granella!
Po mbërrij Pranvera c Ja një pjatë shumë e bukur, praktike dhe e mirë. Ngjyrat janë disa nga Pranvera, me një jeshile të shkëlqyeshme në hirin e parë të pianos ndaj pranisë së asparagut. Kremi i karote evoka dhe ngjyrat e diellit. Në fund të fundit një pikë krokanti me praninë e salcës së fëstëkut, e shijshme!

Botuar nga MariaElisa

Maria Eliza Rossi Cascharo, esperta cucina vegana. La Natura mi ha salvato. Ne përcaktojmë një zierje me erge mangerecce, aromatike dhe lule të shtuara në kuzhinë. E ‘l’occasione for andare in collina e in montagna nell’entroterra respirare aria buona e fare ricerca con nuovi parfumi e colori per la cucina naturale e vegan. Pjesa më e rëndësishme e jetës së stafit ishte një nga bimët aromatike më të njohura, kastravecat dhe pijet, infatti mia nonna paterna Elisa (klasa 1904) ishte një mjeshtër dhe dhëndri i saj pa një vit prove! Në vitin 2011 ka qenë anëtar i stafit të personit të parë dhe konsensusit profesional. Duke krijuar një strukturë rekreative dhe duke ngritur jetën time profesionale në mënyrë itinerare, i jam përkushtuar të gjitha këshillave dhe realizimit të projekteve që vijnë me ornamente zyrtare me autokton të paguar të kolinës dhe maleve tona. Në pranverën e vitit 2013, nisëm organizimin e konferencave për shtyp me qyqe natyrale/vegane të shoqatave kulturore për “të mëdhenj e të vegjël”, e cila është e pushtuar nga perimet, difuze dhe kapilare, “dija dhe njohuria ime” do të jenë me ju. Studioja dhe kërkimi në këtë ambicie të biodiversitetit dhe botës biologjike nuk mbaruan. Vazhdoni të ndiqni vazhdimisht “maestrën time të gjelbër” Loretta Stella, një njohëse e shkëlqyer e erbe sia mangerecce që është e dobishme për personin më të mirë të personit. Kjo studio botuese për mua rafinon tingullin “Il Gusto della Gioia” nga Zoe ‘Mattehews nga qendra e Ananda di Assisi (PG) dhe “Dietetica Cinese” dhe Cura di Lucio Sotte. Stili im i jetës personale ka qenë gjithmonë afër gjetjes së lidhjes me ambientin e jetesës dhe hapësirën e jetesës. Përdorimi i frymëmarrjes, meditimi dhe një maniak i bukurisë natyrore, me parandalimin e sëmundjes dhe stresit. Come sottolineo spesso durante i miei corsi: “Mangiare BENE, per pensare MEGLIO!” e Dietetica Tradizionale Companion, Dietetica Tradizionale Companies un Professional Cinezen, L’incontro con Marco mi ha portato a riflettere maggiormente maggiormente “Gurmet” ma vijnë nutrimento sano e buono. Dunque ho sansato l’aspetto prettamente gastronomico e ho iniziato a fare riserca su come ruaje il nutrimento di ciascun përbërës. Në pranverën e vitit 2015 themeluam Rrethin Kulturor “A tutto Arcobaleno” dove si svolgono, për shumëllojshmërinë e aktiviteteve në dobi të natyrës, cuckoo di cucina naturale / vegana. Në vitin 2015, ne publikojmë artikuj në portalin online të kulturës, Benessere e Arte “Wall Street International” përshkruan Markon dhe përbërësit individualë, della mia ricetta, dal ponto di vista della Dietetica Tradizionale Cinese dhe organizojmë reklama live. Nel 2016 ho tenuto un corso presso l ‘Istituto Statale Comprensivo „G. Galilei ”nga Pesaro për vajza dhe vajza, në ambientet e brendshme të projektit “Orto Bello”, për të bërë xhamat organik me lievito madre dhe luso fiori dhe bimë aromatike në kuzhinë. Në vitin 2016, na duhet të bashkëpunojmë me rivistën kombëtare të Rosana Lambertucci, gazetare e bamirësisë Più Sani Più Belli. Ne bashkëpunojmë me biologë italianë, të cilët janë të interesuar për valorizimin dhe produktet loro duke tërhequr artikuj dhe foto të afërta. Unë personalisht i bëj të gjitha fotot dhe pjatat në të cilat kam studiuar fotografinë profesionale. Jo një virtuale më vete: Kam organizuar korsazhin e kuzhinës vetëm jo vetëm në qytetin tim. Faleminderit shumë për komunikimin në internet në shkurt 2017 është një grup vajzash nga Shangai në kalatë, cono honor dhe piacere, e cila është e njohur me Cucina Arcobaleno.