Qëndrim ruajtës i jastëkëve magnetik Yamazaki Tower: Krijon hapësirë ​​nga ajri i hollë

Ne i zgjedhim këto produkte në mënyrë të pavarur – nëse blini nga një nga lidhjet tona, ne mund të fitojmë një komision. Të gjitha çmimet ishin të sakta në kohën e publikimit.

Edhe pse keni kaluar nëpër një pastrim maniak pranveror disa javë më parë, mund të vëreni një rrëmujë që zvarritet përsëri në tavolinat tuaja, tavolinat dhe raftet më parë të virgjër. Ndonjëherë duket sikur asnjë marrëveshje nuk mund ta bëjë punën. Kjo është arsyeja pse ne nuk kemi frikë të kërkojmë një ndihmë të vogël nga organizatorët dhe zgjidhjet e ruajtjes. Dhe sinqerisht, zbulimi i mënyrave për të ruajtur sendet e papërshkueshme nga rrëmuja na ka ndihmuar vërtet t’i mbajmë shtëpitë tona në rregull. Një nga markat në të cilat mbështetemi vazhdimisht për të na ndihmuar të menaxhojmë rrëmujën tonë është Yamazaki. Inovatorët elegantë dhe unikë të dizajnit organizativ na ndihmuan të pajisim praktikisht çdo dhomë në shtëpinë tonë me zgjidhje inteligjente.

Pra, nuk mund të fajësoni eksitimin tonë kur, ndërsa lëviznim nëpër faqen e West Elm, gjetëm një zgjidhje tjetër të shkëlqyer ruajtjeje nga Yamazaki. Futni mbajtësin e magazinimit me një jastëk magnetik të Tower Magnet: Dosja e hollë dhe e fortë është, siç tingëllon, magnetike nga njëra anë, kështu që ju mund të rrëshqitni lehtësisht në këtë hendek midis frigoriferit dhe murit. Por mund dhe duhet të ngjitet edhe në sipërfaqe të tjera metalike – mendoni për dollapët e skedarëve, pjesën e pasme të koshave të plehrave, pjesën e brendshme të sirtarëve metalikë … mundësitë janë të pafundme!

Edhe pse emri sugjeron që mbajtësi është projektuar posaçërisht për jastëkë, ai mund të ruajë shumë sende të tjera të ndryshme shtëpiake. Mendoni për të gjitha ato receta me shumicë, peceta, tabaka për servirje, tabaka dhe pjata që kërkojnë një shtëpi të përshtatshme. Ose, nëse planifikoni ta vendosni në zyrën ose garazhin tuaj të shtëpisë – manuale, dokumente dhe madje edhe revista. Pavarësisht se çfarë planifikoni të vendosni në të, mund të jeni të sigurt se do të zgjasë, edhe kur të mbushet. E bërë prej çeliku dhe magnet të rëndë, me siguri do të qëndrojë i mbërthyer. Ju gjithashtu mund të ngjitni të gjitha llojet e magneteve në të për dekor argëtues.

Gjëja më e mirë për Mbajtësin e Magnetit të Kullës është se sa hapësirë ​​do të krijojë rreth shtëpisë. Do të habiteni se sa hapësirë ​​zënë edhe jastëkët. Pavarësisht nëse i rrotulloni, i palosni ose i rrafshoni, ato krijojnë boshllëqe të pakëndshme ose nuk lënë vend për asgjë tjetër. Vetëm imagjinoni se si mund ta mbushni këtë sirtar bosh!

Vë bast nëse shikoni vërtet rreth shtëpisë tuaj, do të gjeni grumbuj sendesh të panevojshme të pasurive të paluajtshme që mund të përshtaten lehtësisht në një nga këto zgjidhje të përshtatshme magazinimi dhe të lirojnë hapësirë ​​për një shtëpi më të pastër dhe më të rregullt.