Receta riceta e supës së trashë me zierje vegane

Receta është shumë e lehtë për t’u bërë në një shtëpi vegane që regjistron lëngun e polenit

filli “Unë nuk dua të shkoj dhe veganët të dërgohen në tortën me djathë të peshkopit është një trajtim dhe një trajtim. Faleminderit që e kaluat drejtpërdrejt këtë shëtitje Recetë e djathit vegan që regjistron fileton e pulës.

Ideja ime është të shes një version industrial të supës vegane që nuk më bind për gjithçka, sepse vendosa ta vendos në sobë për një të re. Versioni vegana me çmim të ulët – është e lehtë të bësh një shtëpi! – e filetove të pulës.

Prima di tutto ti avviso che questa ricetta si basa sul gusto e sulla semplicità. E kam kuptuar që “pula vegane” në versionin e sallatës së Cezarit është ekskluzivisht vetëm për ju, por është e mundur që ju të mund të përshtateni me atë që dëshironi të bëni në formën që preferoni.

Versioni ekzistues i pjesës “realiste”. polo vegan che si realizzano a partire dal seitan fatto in casa (ma i tempi si dilatano di un bel po ‘) oppure dalla cosiddetta “pelle di tofu”, la yuba (che però è difficile da reperire). Me këtë recetë besoj se keni një kompromis të mirë!

Përbërësit Gli për zierjen e pulës vegane

Doza për 3-4 persona

  • 200 g për macet
  • 125 g tofu natyral
  • 50 g di glutin di frumento (përgatitja seitan)
  • 1 cucchiaino di mix di spezie per arrosti (разпродажба, розмарино, тимо, салвия, origano …): shumë e rëndësishme për lëngun
  • 1 duhanpirës i lëngshëm (opsionale shumë i rekomanduar)
  • 1 ekstravagancë vaj ulliri
  • 1 biskota nga salsa me soje

Receta për zierjen vegane në supë pule

Hapni pjesën e brendshme të robotit caraffa del kuhnenski me lama impastatrice: ceci, tofu, spezie e glutine di frumento.

Veprimi dhe hapat për të ndihmuar në përmirësimin e gjatësisë së tehut, aq shumë në kaq shumë. Ad un certo punto otterrai una sorta di matassa elastica.

Dividi l’impasto in 3-4 parti uguali e, senza lavorarlo excessivamente per evitare che diventi gommoso, forma le beecche vegan.

Kjo pikë është një pasazh shumë i rëndësishëm: cuoci le steccine al avull për rreth 7-10 minuta, ishte shumë bukur të gjeje një “gjallëri” dhe një përbërje shumë interesante dhe shumë sfungjer në meritë të glutenit.

Ora le vetecche vegan al ricordo di pollo sono pronte per essere scottate in padella da entrambi in lati con olio e salsa di soia! Mos e ndaloni këtë pasazh: është shumë e dobishme t’i jepni vëmendjes dhe mbështetjes së të gjithëve një top “të lëmuar”.