Spatula tofu all’aglio afresco senza glutine – Veganblog

Aglio – Questa pianta erbacea, perenne era molto amata dagli Egizi. Unë kam shumë vlerë. Con 7 chili d’aglio si poteva acquistare un giovane schiavo. Conoscete di sicuro anche la superstizione del medioevo – aglio proteggeva dai vampiri, nel periodo della seconda guerra mondiale era usato dai medici russi e fu chiamato la penicilina russa… Beh, per me è tu buonissimo e në famigliamoe.

Një recetë e vogël dhe e thjeshtë me disa përbërës. Veloce, shumë e trashë, pa glutinë dhe në pranverë. Amo l’aglio afresco, il suo sapore, il suo parfumo, nel mio orto cresce ovunque, per potermelo godere anche afresco in primavera.

Përbërja:

1 panetto tofu natyrale
soje vonë
1 cucchiaio colmo di semi di girasole
aglio i freskët (edhe pjesa e gjelbër)
shitja dhe hiri
mori përsipër afreskun qb
vaj evo qb
Lëng limoni organik

Procedura:

Sbollentare tofu për 1-2 minuta. I përziejmë në mikser me përbërësit e tjerë dhe i presim hollë për të hequr përbërjen e dëshiruar. Shërbejini vetë kokrrat e sojës për të shtuar lakonsenën në kremin tim të preferuar. Eko yndyrna. Vendoseni në ciotolina, spërkatni me gjevrek dhe një giro d’olio evo.

Merrni më shumë informacion falas!

Ju duhet të merrni certifikatat e produkteve VEGANOK dhe t’i ftoni ata të përmirësojnë biletat tuaja.
Vetëm me pjesëmarrjen e të gjithëve na duhet të bëjmë diferencën për salvaguardia del pianeta.