Blog i ushqimit në Toronto

adresë: 328 Hwy 7 # 8, Richmond Hill Vizituar: 15 Shkurt 2021, Dreka, 3 persona kuzhinë: kineze Vlerësimi: 4.0 5.0 E shkëlqyeshme, me vlerë çdo $ 4.5 E mira, ushqimi dhe vlera 4.0 Mirë, por $$, do ta vizitoja përsëri 3.5 Lesh, $ mirë, do ta vizitoja përsëri3.0 Lesh, nuk do ta vizitoja më2.0 nuk …

Blog i ushqimit në Toronto Read More »