Blog i ushqimit të Torontos Supë me makarona të shijshme nga Turqia

Sa hap e mbyll sytë, vera ka mbaruar dhe ne jemi kthyer në shtator! Pasi qëndruam në shtëpi për më shumë se një vit, jemi të emocionuar që Alivia po kthehet në shkollën e saj Montessori. Kjo do të thotë një ndryshim në ritmin e rutinës sonë të mëngjesit, e cila ka qenë mjaft relaksuese …

Blog i ushqimit të Torontos Supë me makarona të shijshme nga Turqia Read More »