tomaattibasilikakeksi – Syö hyvin 4 life

tomaattibasilikakeksi

Löytääksesi espanjankielisen sisällön nipistele elinkeinonharjoittajaa sivun sivulla valitsemalla oikea kieli. (Näet sisällön espanjaksi napsauttamalla sivun oikealla puolella olevaa kääntäjää ja valitsemalla oikean kielen).

Tätä reseptiä sponsoroi Opi tuntemaan diabetes ulkoayhteinen aloite American Heart Association ja American Diabetes Association. Kaikki mielipiteet ja teksti ovat minun. Loppu.

Rakastan keittojen tekemistä, varsinkin tähän aikaan vuodesta, ei vain siksi, että perheeni rakastaa niitä, vaan myös siksi, että useimmat keittoreseptit ovat yksinkertaisia, eivät vaadi paljon valmistelua ja ovat erittäin joustavia. Olen halunnut kokeilla tätä tomaattibasilikakeittoa jo jonkin aikaa, joten tänään olen iloinen, että sain tehdä sen. Siitä tuli upea.

tomaattibasilikakeksi Syö hyvin 4 Life

Oman versioni tomaattikeitosta basilikalla onnistuin lyhentämään kypsennysaikaa ja sen valmistamiseen tarvittavia vaiheita, joten toivon, että kokeilet sitä. Perheelläni on hauskaa. Haluaisin tuplata erän ollakseni rehellinen.

Työskentelen Know Diabetes by Heartin kanssa, joka on American Heart Associationin ja American Diabetes Associationin yhteistyö, tuodakseni sinulle reseptiideoitasi. Tämä tomaattibasilikakeksi ei ole vain terveellinen sydämelle, vaan myös hyvä diabeetikoille.

Tyypin 2 diabetesta sairastavilla on kaksi kertaa suurempi todennäköisyys kehittyä ja kuolla sydänkohtauksiin, sydämen vajaatoimintaan ja aivohalvauksiin kuin ihmisillä, joilla ei ole diabetesta. Mutta sen ei tarvitse olla, vähennä riskiä.

On aika priorisoida terveytesi – tee se itsesi ja sinua rakastavien puolesta.

On aika vähentää sydänsairauksien ja aivohalvauksen riskiä ja taistella itsellesi luomasi hämmästyttävän elämän puolesta. Aloita vierailemalla osoitteessa Knowdiabetesbyheart.org/resources/recipes/ ja katso lisää reseptejä ja resursseja. Keskustele sitten lääkärisi kanssa oppiaksesi vähentämään riskiä.

Olet valmis sanomaan: “Nyt tiedän ja nyt muutan tarinaani.” On aika muuttaa historiaasi ja vähentää riskejäsi.

Vieraile osoitteessa Knowdiabetesbyheart.org/ saadaksesi lisätietoja sydänsairauksien ja aivohalvauksen riskin vähentämisestä. Jos olet uusi tyypin 2 diabeteksessa, jos hoidat tyypin 2 diabetesta tai autat tyypin 2 diabetesta sairastavaa, löydät paljon hyödyllistä tietoa.

Voit oppia parhaiten ehkäisemään sydänsairauksien ja aivohalvauksen riskiä. Oikean tiedon saaminen on aina tärkeää.

Voit alkaa olla terveempi keittiössä terveellisten sydänreseptien avulla, jotka sopivat hyvin diabeetikoille.

Nauttia!

tomaattibasilikakeksi Syö hyvin 4 Lifetomaattibasilikakeksi Syö hyvin 4 Life

TulostusTulostus

tomaattibasilikakeksi

tuotto: 8 annosta

Valmistelu aika: 5 minuuttia

Kokkausaika: 25

Kokonaisaika: 30

Ainekset:

 • 1 rkl rypsiöljyä
 • 2 keskikokoista purjoa (vain valkoinen osa), ohuiksi viipaleina tai 1/2 kuppia hienonnettua sipulia
 • 2 pientä sellerikylkeä kuutioiksi leikattuna
 • 4 keskikokoista valkosipulinkynttä, jauhettu
 • 1/4 tl suolaa
 • 1/4 tl mustapippuria
 • 2 lb tomaatteja
 • 2 lasillista vettä
 • 1/2 kuppia löyhästi pakattua tuoretta basilikaa
 • 1/2 kuppia kuorittua puolet ja puoli

Ohjeet:

Kuumenna öljy suuressa kattilassa keskilämmöllä ja lisää purjo, selleri, valkosipuli, suola ja pippuri 3 minuuttia. Lisää tomaatit ja sekoita. Keitä vielä 2-3 minuuttia.

Lisää vesi pannulle. Vähennä lämpöä ja keitä kannen alla 8-10 minuuttia välillä sekoittaen. Sammuta lämpö ja lisää hienonnettu basilika ja puolitoista. Sekoita ainekset tehosekoittimella haluttuun koostumukseen.

Tarjoile lämpimänä tai jäähdytä ilmatiiviissä astiassa, kunnes se jäähtyy.

Reseptin lähde: KnowDiabetesbyHeart